Tein mummoni synttäreille täytekakkujen rinnalle hyydykekakun.

1247071800_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1247073952_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjana käytin gluteenitonta sokerikakkupohjaa, jonka maustoin kookoshiutaleilla.Pohjan laitoin irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperin päälle, jonka päälle laitoin appelsiinimarmeladia. Täytteen tein 0,5litrasta kuohukermaa, jonka vatkasin vaahdoksi. Vaahtoon lisäsin vaniljatuorejuustoa, purkin appelsiinimarmeladia ja levyn sulatettua valkosuklaata sekä 7 liivatelehteä, jotka ensin liotin kylmässä vedessä ja sitten sulatin tilkkaan kuumaa vettä ja lisäsin vaahtoon ohuena nauhana. Vaahdon laitoin pohjan päälle ja siirsin kakun kylmään. Hyytymisen jälkeen  tein päällysen vauvan mangososeesta (2prk) ja 2rkl sokeria sekä 1liotettu liivate joka sulatetaan tilkkaa vettä ja sekoitetaan soseeseen ohuena nauhana, ja lopuksi mangoseos kaadetaan hyytyneen kakun päälle. Kakku takaisin kylmään ja seuraavaan päivään. Kakku irrotetaan varovasti vuuasta. Koristelin kakun sulatetulla valkosuklaalla, suklaalehdillä ja ruusuneilikoilla. Oli kyllä mielettömän hyvää!:)